Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Barton: "Hazard sparkade inte tillräckligt hårt"

Foto: Scanpix

Eden Hazard får hård kritik efter att ha sparkat mot en liggande bollkalle.

Men Joey Barton står på Chelseastjärnans sida.

"Enda felet var att han inte tog i tillräckligt hårt", twittrar engelsmannen.

Det var i Chelseas ligacupmöte med Swansea som en bollkalle med sympatier för den walesiska klubben medvetet täckte bollen vid ett inkast, genom att lägga sig över den. Swansea var i ledning med 2-0 och nu tycktes 17-åringen se sin chans att maska för att på så vis försöka störa Chelseas slutforcering.

Det gillade inte Eden Hazard som desperat försökte rycka åt sig bollen i situationen. När det inte fungerade tog han till fötterna. Den belgiske mittfältsstjärnan sparkade mot bollkallen i hopp om att kunna trycka loss bollen ur dennes grepp. Ett drastiskt tillvägagångssätt som slutade med att Hazard fick rött kort. Efteråt stod kritikerna i kö för att fördöma beteendet, men den i vanlig ordning så kontroversielle Joey Barton ger Hazard sitt stöd.

"Det enda felet var att han inte sparkade tillräckligt hårt", skriver Joey Barton på twitter.

"Men som vanligt kommer mediehysterin göra så att allmänheten missar vad som verkligen hände här. Den stora grejen är att en 17-årig bollkalle anställs av en fotbollsklubb i syfte att slösa tid. Swansea borde straffas i mina ögon. Hazard lär förtalas rejält efter det här."

Publicerad 2013-01-24 kl 11:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons