Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bayern-bossen: “Van Gaal har ett stort ego”

Foto: SCANPIX

Louis Van Gaal har haft svårt att få Manchester United på rätt köl, nu anklagar Bayern Munchens vice-president, Karl Heinz Rummenigge, den holländske tränaren för att ha ett stort ego.

Louis Van Gaal har ännu inte lyckats få ordning på Manchester United och ibland kan han upplevas som något arrogant. Något som Bayern Munchens vice-president, Karl Heinz Rummenigge, skriver under på.
- Så fort han presenterade sin självbiografi på en lyxrestaurang, förstod jag att tuffa tider var att vänta, säger Rummenigge till Der Spiegel.

Van Gaal har inte gjort någon hemlighet av att han tycker att det var han som la grunden till dagens Bayern Munchen som tränas av Pep Guardiola.
- Louis Van Gaal var inte alltid lätt att ha att göra med. Han ville göra om klubben. Han har ett stort ego, menar Rummenigge

Även om Bayerns vice-presidenten säger att Van Gaal är en bra och framgångsrik tränare, menar han att Pep Guardiola är mycket lättare att ha att göra med.
- Pep är ett geni. Han har gjort Bayern Munchen mer professionellt. Han har höga förväntningar, men respekterar också klubbens kultur. Han har många ovanliga idéer, säger Rummenigge.

Louis Van Gaal var tränare för Bayern Munchen mellan 2009 och 2011 och vann en ligatitel med klubben.

Publicerad 2014-11-12 kl 11:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons