Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Beckham slår tillbaka mot anklagelserna

Foto: Bildbyrån.

Han anklagades för att använda sitt välgörenhetsarbete för att bli adlad.
Nu slår David Beckham tillbaka.
- Det bygger på föråldrat material som tagits ut sitt sammanhang, säger en talesperson för Beckham enligt The Evening Standard.

David Beckham tillbakavisar uppgifterna om att han ska ha använt sitt välgörenhetsarbete för att kunna bli ”Sir David”. Det hela grundar sig i e-mail som av sajten Football Leaks presenterades för allmänheten under lördagen. I mailen uppgavs Beckham gå hårt åt kommitténs beslut att inte adla honom 2013. Bland annat ska Beckham, enligt The Telegraph, skrivit till sin PR-manager Simon Oliveira att ”Det är en skam, för att vara ärlig, och om jag varit amerikan hade jag fått något liknande för tio år sedan.”

Men nu slår han alltså tillbaka mot uppgifterna.

- Det här är något som baseras på föråldrat material som tagits ur sitt sammanhang från hackade och privata e-mails från en tredjeparts-server och det ger en medvetet felaktig bild, säger en talesperson enligt The Evenening Standard.

Fonden ”7 Fund” drivs i samarbete med Unicef och även organisationen menar att man är ”otroligt stolta” över sitt samarbete med den förre detta landslagskaptenen.

- Förutom att generöst bidra med sin tid, energi och stöd för att bidra till medvetande om Unicefs arbete för barn så har han hjälpt till med stora ekonomiska bidrag även personligen.

Publicerad 2017-02-04 kl 18:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons