Bellamy bakom Liverpools vinst

Ett mål och en assist av Craig Bellamy på mindre än en kvart, sen var Liverpools tre poäng hemma.

Liverpool slog Aston Villa på Villa Park med 2-0, och hemmalaget har nu gåt mållöst av planen i de fyra senaste matcherna.

Liverpools första mål kom efter en halvmisslyckad hörna från Stuart Downing. Bollen klackades dock in mot mål av Jonjo Shelvey där den förlängdes av Luis Suarez och bollen gick sedan via målvakten till Craig Bellamy som kunde sätta bollen i mål i elfte minuten.

Bara fyra minuter senare var det dags igen. Bellamy slog en hörna som Martin Skrtel beslutsamt gick upp på och Guzan i Villas mål kunde inte göra något.

Ett skadedrabbat Villa kunde inte rå på Liverpool och gästerna kunde mycket väl ha vunnit med fler mål. Luis Suarez plågade Villas backlinje och även om han inte gjorde några mål hyllades han av de tillresta Liverpoolfansen när han byttes ut mo Andy Carroll med en kvart kvar av matchen.

Aston Villa-Liverpool 0-2
0-1 Bellamy 11'
0-2 Skrtel 15'

Publicerad 2011-12-18 kl 17:57