POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Ben Arfa i bråk med Pardew – Newcastle kan sälja

Foto: SCANPIX

Hatem Ben Arfa bråkar ofta, här med Uniteds Wayne Rooney.

Hatem Ben Arfa och bråk är två synonymer. Den 27-åriga fransmannen ska ha bråkat med Alan Pardew och är nu på väg bort från Newcastle.

I Frankrike är det allmänbildning att veta att om du har Hatem Ben Arfa i laget, så kommer han till slut att explodera och börja bråka med någon. Diaby, Squillaci, Houllier, Gerets, Blanc – listan slutar aldrig att växa, och Ben Arfa skapar alltid oreda både för motståndarna och sitt egna lag. Nu är det ännu en bråk med huvudtränaren Alan Pardew som har gjort att Ben Arfa lär få lämna Newcastle.

Ben Arfa skrev själv på Instagram att han inte var uttagen i dagens matchtrupp mot Arsenal, trots att han är skadefri. Det har även ryktats om viktproblem och det sägs nu att Ben Arfa kommer att transferlistas och säljas. Klubben känner att de har gjort allt för att få Ben Arfa på rätt spår, men ändå brast det till slut.

Ben Arfa växte upp i samma årskull, 1987, som Benzema, Rémy, Ménez, och Nasri, och de fem sågs som Frankrikes stora fotbollsframtid. För Ménez och framför allt Ben Arfa har attitydproblem och felaktiga klubbval satt hårda spår på karriären. Redan när Ben Arfa var 17 år ansåg han att hans årslön på 7,5 miljoner kronor var ett ”skitkontrakt”, och efter det misslyckades både Lyon och Olympique de Marsielle att kontrollera honom.

Publicerad 2014-04-28 kl 13:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå