POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Benayoun valde Chelsea eftersom Liverpool inte kunde slå dem

Yossi Benayoun erkänner att han beundrat Chelsea under tiden i England. Hans beundran för London-klubben gjorde att han valde att flytta från Liverpool.

Yossi Benayoun visste tidigt i vår att han inte skulle fortsätta i Liverpool. När sommaren kom visade en mängd klubbar intresse för honom och då Chelsea var en av dem blev israelens val väldigt enkelt.
– Jag fick erbjudanden från en rad olika klubbar, men när Chelsea dök upp var det ett självklart val, säger Benayoun till Press Association Sport.
– Chelsea har alltid varit tuffa att möta under mina år här i England. De har alltid haft stora spelare och därför alltid varit i toppen och kämpat om titlarna. Jag är såklart oerhört glad över att få vara en del av det nu.

Enligt uppgifter i England fick ligamästarna Chelsea betala 5 miljoner pund för Benayoun vars uppdrag nu blir att täppa till hålet efter mittfältarna Joe Cole och Deco. Cole gick till slut motsatt väg jämfört med Benayoun, när den ratade Chelsea-spelaren för någon vecka sedan skrev på för Liverpool.

Publicerad 2010-07-30 kl 20:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå