Bendtner tvåmålsskytt när Arsenal sänkte West Brom

Arsenal startade med Andrej Arsjavin och Nicklas Bendtner som anfallspar mot West Brom. I West Brom saknades Jonas Olsson, som är på väg tillbaka efter en skada.

Redan i fjärde minuten satte Bendtner 1-0 framspelad av Denilson. Men ledningen stod sig inte länge. Tre minuter senare kvitterade West Brom på frispark genom mittfältaren Chris Brunt.

I den 38 minuten var det dags för Arsenal att ta ledningen igen. Arsjavins delikata frispark hittade Tourés huvud och bollen gick in i mål.

Innan halvleken var slut var det dags för dansken Bendtner igen. Han utnyttjade ett försvarsmisstag och sköt, ur snäv vinkel, sitt andra mål för kvällen.

Efter den målrika första halvleken blev den andra desto händelsefattigare och Arsenal kunde spela hem segern. Matchen slutade 3-1 till Arsenal.

Publicerad 2009-03-03 kl 22:46