Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bendtner vill inte nöta bänk: "Jag spiller min tid i Arsenal"

Nicklas Bendtner är trött på att vara Wengers andraval i Arsenal, nu öppnar dansken för en flytt:
- Om situationen inte förändras, måste jag flytta, säger han i en intervju med sporten.dk.

Efter Marouane Chamakhs intågande i Arsenal har den skadedrabbade danske anfallaren Nicklas Bendtner fått sparsamt med speltid och nu har 22-åringen gått ut med sitt missnöje i dansk media.

- Jag är oerhört besviken över bristen på speltid. Jag känner att jag har gjort allt rätt under rehabiliteringsfasen och är i mitt livs form. När jag är på 100 procent, kan jag inte acceptera att sitta på bänken, säger Nicklas Bendtner till sporten.dk.

22-åringen som har varit borta en längre tid på grund av skada spelade hela Carling Cup-mötet med Newcastle och gjorde dessutom ett mål. Annars är dansken Wengers andraval och fick i onsdagens ligamatch mot Wolverhampton bara några sekunder på plan.

- Jag visste att det skulle ta några matcher att komma in i rytmen, och det kan jag naturligtvis acceptera, men nu slösar jag bort min tid på bänken, säger Bendtner och fortsätter:

- Om situationen inte förändras - om jag fortsätter att sitta på bänken i Arsenal, så måste jag bort. Det säger sig självt. Men min prioritering är mycket tydlig - som det alltid har varit - att spela för Arsenal.

Publicerad 2010-11-12 kl 09:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons