Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Benitez: Ett par spelare var inte så nöjda med mitt beslut

Rafa Benitez medger att ett par spelare var öppet missnöjda med hans beslut att byte ut Torres mot Birmingham.
– En eller två spelare var inte så nöjda för stunden, säger han till the Telegraph.

Det var i söndags som Benitez bytte ut Torres i ställningen 1-1 mot Birmingham, och Liverpool misslyckades med att haka på Manchester City i kampen om fjärdeplatsen. Liverpools manager har fått utstå en del kritik efter beslutet, men han menar att supportrarna stöttar honom.

– Fansen står bakom laget och managern är en del av laget.

Ikväll möter Liverpool Benifica i Europa League och måste vända 1-2-underläget som man har med sig från Portugal. Benitez menar att Torres kan få 90 minuter.

– Fernando kommer att vara en nyckelspelare för oss ikväll. Om han är fantastisk kommer jag med glädje ge honom 90 minuter.

Liverpoolmanagern har även en del andra problem att lösa i laget. Vänsterbacken Emiliano Insua är avstängd och Benitez måste välja mellan att flytta ut Carragher eller Agger, eller möjligtvis låta Glen Johnson byta sida och sätta Philipp Degen på högerbacken. Torres kommer dock att starta – det återstår att de om han spelar hela matchen

– Om han spelar bra kommer jag ha honom kvar på planen så länge som det är bra för oss och för laget. Jag är säker på att han kommer göra mål och att alla kommer vara glada, säger Benitez.

Publicerad 2010-04-08 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons