POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Benitez har ägarnas förtroende

Trots att Liverpool haltar poängterar ägarna att mangern Rafa Benitez har förtroende från dem.

Fyra raka förluster, bara åttonde plats i Premier league-tabellen och stjärnorna Steven Gerrard och Fernando Torres som brottas med skador. Liverpool är i ett tufft läge inför den heta hemmamatchen mot Manchester United på söndag. Men hur det än går på Anfield, hur avlägsen den första ligatiteln sedan 1990 än är, så sitter tränaren Rafael Benitez säkert. Det poängterar den amerikanske delägaren George Gillett.

-Vår familj är extraordinärt nöjd med honom, vi tror att han är den bästa som finns i branschen och jag är säker på att Hicks (Tom, den andre delägaren) känner på samma sätt, säger Gillett till klubbens hemsida.

Liverpool har det jobbigt också i Champions league, efter två raka förluster, senast i veckan mot Lyon. För söndagens motståndare Manchester United är det gladare tider. Laget leder både ligan och sin Champions league-grupp. Ändå vågar lagets mittbacksjätte Rio Ferdinand inte ta ut någonting på förhand.
-Jag tror att form är irrelevant i sådana här matcher. Vi vet alla att det är stor rivalitet mellan de här två klubbarna, oavsett om det är ett ligaderby eller en stor cupmatch, och här har form ingen betydelse, säger Ferdinand till klubbens tv-kanal MUTV.

TT

Publicerad 2009-10-23 kl 11:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå