Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Benitez: "Inte min förtjänst att Torres börjat göra mål”

Rafael Benitez tonar ned sin betydelse för den goda form som Fernando Torres visat prov på.

Fernando Torres blev en av världens dyraste värvningar genom tiderna när han gick till Chelsea från Liverpool, och sedan des har han inte levt upp till förväntningarna och hans oförmåga att göra mål har varit en ständigt pågående följetong i media.

Spanjoren har sett ut att helt sakna självförtroende, men under de senaste matcherna för Chelsea har han visat upp glimtar av den Fernando Torres som i Liverpooltröjan gjorde livet surt för motståndarna .

Det har kopplats ihop med det faktum att hans före detta tränare i Liverpool, Rafael Benitez, nu leder Chelsea, men Benitez själv säger att det inte är han som fått fart på Torres.

- Som manager ger jag spelarna råd om hur de ska prestera bättre på planen, det är ett av mina jobb, men för Tores och de andra spelarna är det viktigaste hur de jobbar tillsammans med sina lagkamrater. När Torres hamnar i en bra position och hans lagkamrater skapar målchanser då är det lättare för honom att vara delaktig. När en spelare är i god form är det till största delen tack vare hans lagkamrater, sade Benitez på en presskonferens inför det klubblags-VM som Chelsea är i Japan för att delta i.

Publicerad 2012-12-10 kl 10:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons