Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Benitez till spelarna: Prestera istället för att prata

Såväl Albert Riera som Ryan Babel har uttryckt frustration över att inte få regelbunden speltid i Liverpool. Rafael Benitez har en lösning: Prestera på planen istället för att prata vid sidan om den.

I förra veckan uttryckte Ryan Babel en önskan om att få bli utlånad om han även fortsättningsvis skulle ha svårt att ta en plats i Liverpools startelva. Och även Albert Riera har låtit förstå att han är frustrerad över att inte få starta regelbundet för Liverpool.

Babel ville ha regelbunden speltid med tanke på det kommande världsmästerskapet där han inte ville gå miste om chansen att få spela för Holland. Babel som bland annat konkurrerar med Albert Riera hade Ajax som ett förlag på tänkbar klubbadress och föreslog en utlåning i januari.

Men för Rafael Benitez är en utlåning av Ryan Babel inte ett alternativ, utan han tycker istället att de ska låta tal för sig på planen istället vid sidan av.
- Albert och Ryan vill båda spela. De spelar på samma position och de konkurrerar med varandra. Ryan vet att han inte kan gå nu, så han måste imponera. Han är en bra spelare och vi vet att han har talang. Med VM som kommer efter säsongen är det många av våra spelare som vill göra bra ifrån sig och om de gör bra ifrån sig på träning kommer de att få chansen, sade Benitez till Liverpools hemsida.

Publicerad 2009-09-07 kl 20:44
Annons
Annons
Annons