POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Benitez: "Torres kanske inte når Liverpoolformen"

Foto: Scanpix

Fernando Torres kanske aldrig hittar sin Liverpoolform i Chelsea. Det medger stjärnans nygamle chef Rafa Benitez.

- Laget måste hjälpa honom, säger managern.

Den nytillträdde bossen i Londonklubben har ju en tidigare god relation till landsmannen Torres. När duon jobbade ihop på Anfield öste forwarden in mål och han har tidigare vittnat om att han trivdes ihop med Benitez.

Men sedan halvmiljardvärvningen till Stamford Bridge har Fernando Torres inte nått samma höjder och hans facit i den blå tröjan är 19 mål på 88 matcher.

- Han är inte exakt samma spelare längre, för i Liverpool var på sin absoluta topp. Men jag tror att han kan närma sig de höjderna igen. Hur nära? Det beror på resten av laget. Jag är säker på att han kan utvecklas men de andra måste hjälpa honom, säger Rafa Benitez till the Guardian.

Enligt managern gäller det naturligtvis även att Torres ska ta ansvar. Mycket sitter i huvudet, tror Benitez.

- Först och främst behöver vi titta på hur vi kan bättra på hans självförtroende, ge honom lite nya direktiv kring vissa saker. Sedan kan det även till viss del handla om förbättrad fysik också.

Benitez förnekar samtidigt att han fått order från Roman Abramovitj om att Torres måste få speltid i laget, något som annars varit föremål för diskussion på sistone.

- Det stämmer absolut inte, däremot är valet lätt just nu med tanke på att Daniel Sturridge fortfarande är skadad, säger Benitez.

Publicerad 2012-11-27 kl 19:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå