Bentley målskytt i debuten för Spurs

I veckan kom David Bentley till Tottenham från Blackburn. På fredagen gjorde han ett av målen när Tottenham slog Celtic med 2-0.

I veckan blev den engelske landslagsmittfältaren David Bentley klar för spel i Tottenham. Spurs har inte avslöjat hur mycket de betalat för 23-åringen men enligt uppgifter ska Blackburn ha fått runt 200 miljoner för högermittfältaren.

Redan på fredagen visade han varför Tottenham har valt att lägga en astronomisk summa pengar på honom. När Tottenham tog sig an Celtic gjorde han sitt första mål för klubben i sin första match. Högermittfältaren äntrade handlingen direkt i andra halvlek och i 79 minuten satte han det avgörande 2-0-målet på en krossboll från Bale.

Innan dess hade Bent gett Tottenham ledningen.

17-årige svenske målvakten Oscar Jansson satt på bänken hela matchen.

Publicerad 2008-08-01 kl 21:12