POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Beskedet: Mings stängs av i fem matcher: "Extremt besvikna"

Foto: Bildbyrån.

Tyrone Mings stämplade Zlatan i huvudet.
Nu stängs försvararen av i fem matcher.
”AFC Bournemouth är extremt besvikna”, skriver klubben i ett uttalande.

Under gårdagen kom beskedet att Zlatan Ibrahimovic accepterat FA:s yrkande om en avstängning på tre matcher. Han missar därmed kvartsfinalen i FA-cupen mot Chelsea samt två matcher i ligaspelet.

Även hans motpart, Tyrone Mings, som stämplade Zlatan i huvudet, enligt honom själv oavsiktligt, anmäldes till förbundet men i hans fall valde klubben att överklaga beslutet som man ansåg vara oriktigt.

På onsdagen kom dock beskedet att Mings stängs av i fem matcher, vilket får klubben att reagera. I ett uttalande kritiserar man förbundets beslut.

”AFC Bournemouth är extremt besvikna över FA:s beslut att bedöma Tyrone Mings skyldig och stänga av honom i fem matcher”, skriver man.

”Vi kommer att studera anledningarna i detalj då de blivit tillgängliga men finner det extraordinärt att anklagelserna kan ses som ’bevisade’ när det inte finns något bevis för att det var medvetet”.

Mings har hela tiden hållit fast vid att incidenten, där han träffade svensken i huvudet med sulan, inte gjordes med flit.

- Jag skulle aldrig göra så. Jag spelar tufft men rättvist, det var helt oavsiktligt, sa han efter matchen.

Mings missade flera matcher under inledningen av säsongen på grund av skada och har bara gjort sju framträdanden i Premier League den här säsongen.

Publicerad 2017-03-08 kl 18:03
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå