POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Beskedet till Tevez: Över 500 miljoner kronor – annars säljer vi inte

Carlos Tevez vill lämna Manchester City. Men klubben låter honom inte gå gratis. Kravet är att en klubb betalar 50 miljoner pund – annars blir han kvar, skriver the Guardian.

Det har stått klart en längre tid att Carlos Tevez inte trivs i Manchester och vill lämna klubben. Han har dels menat att en schism mellan honom, Garry Cook och Brian Marwood, klubbens CD respektive sportchef gör att han vill lämna.

En kanske större anledning är att han saknar sina barn som är i Buenos Aires, och att han inte kan övertyga barnens mor om att flytta tillbaka till Manchester.

Manchester City är inte helt ovilliga att släppa Tevez, men i såna fall vill man ha ordentligt betalt. 50 miljoner pund, motsvarande ungefär 515 miljoner kronor, kräver man av betalande klubb, vilket förstås gör listan kort på antalet klubbar som har råd.

Enligt the Guardian ser man Real Madrid, Inter och Milan som potentiella köpare, men frågan är om ens de klubbarna kan betala den summan för Tevez, som dessutom redan har en skyhög lön i City.

Publicerad 2011-07-06 kl 08:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå