POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
8v

BETYG: Så snygga är alla Premier League-lagens matchställ

Foto: Bildbyrån

Premier League-säsongen är igång för fullt.
Här betygsätter Fotbollskanalen alla matchställ i den engelska högstaligan.

Alla betyg och kommentarer är endast skribentens åsikt.

Arsenal

Betyg: 4

Kommentar: Arsenal har bytt Puma till Adidas, och det första stället den nya tillverkaren levererar är verkligen högklassigt. Väldigt välbalanserat och stilrent utan att det blir trist. En stark fyra men en del detaljer från att nå högsta betyg, som randen på strumpan som jag inte riktigt gillar. Men på det stora hela: kanonbra (hehe).

Aston Villa

Betyg: 4

Kommentar: Claret & blue är väldigt läckert ihop när man får till det, vilket jag tycker att Villa lyckas med här. Reklamloggan förstör dock en del, samt att man har små bokstäver på strumporna. Ger Arsenal en match om att ha bäst ställ i ligan men når inte hela vägen fram.

Bournemouth

Betyg: 3

Kommentar: Helt okej men inte så mycket mer än så, som det nästan alltid är med Bournemouth. Rött och svart funkar bra men detta ställ ligger nära gränsen för att vara lite trist.

Brighton & Hove Albion

Betyg: 3

Kommentar: Jag är inte övertygad om de mörkare inslagen i de blåa ränderna, och jag tror att det skulle bli snyggare om man gick på samma färg på strumpor och shorts. Därtill brutna ränder för reklamloggan. Svag trea.

Burnley

Betyg: 4

Kommentar: Claret & blue likt Aston Villa, men med lite ljusare nyanser. Jag tycker att Villa lyckas lite bättre, även om det här är väldigt snyggt.

Chelsea

Betyg: 3

Kommentar: Är inte alls övertygad om Stamford Bridge-mönstret på tröjan och randen på strumpan ser bara märklig ut. Ser bättre ut på håll och grunden är bra med blå tröja och shorts uppvägt med vita strumpor. Svag trea.

Crystal Palace

Betyg: 2

Kommentar: Palace har ett par säsonger med småmärkliga ställ bakom sig, och det här tycker jag inte heller är någon hit. Färgerna är bra i grunden men det är för mycket småplåtter på tröjan för att det ska bli mer än en tvåa för "The Eagles".