Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
15v

Bielsas annorlunda drag - lät spelarna plocka skräp i timmar

Foto: Bildbyrån.

Marcelo "El Loco" Bielsa har redan satt ner foten i Leeds.
Nyligen lät han spelarna plocka upp skräp i tre timmar. 

Leeds nye argentinske tränare Marcelo Bielsa är i fotbollsvärlden känd under smeknamnet "El Loco Bielsa" för diverse galna upptåg, men även för en framgångsrik karriär. Nyligen ville han, enligt The Guardian, ta reda på hur mycket klubbens genomsnittlige supportrer behöver arbeta för att betala för en biljett till en match. Svaret blev tre timmar, även om det är oklart hur beräkningen gick till för att komma fram till antalet.

Bielsa använde därefter en något annorlunda metod för att få spelarna i truppen att uppskatta fansens arbete för att uppfylla deras passion, att se Leeds matcher. Han lät därmed spelarna plocka skräp i tre timmar runt omkring på träningsanläggningen Thorp Arch i England. 

Leeds premiärspelar i morgon mot Stoke, som under den gångna säsongen blev nedflyttat från Premier League, i Championship. Då ser svenske landslagsbacken Pontus Jansson ut att få börja på bänken efter tre veckors semester efter VM i Ryssland. 

- Han (Jansson) har haft tre veckors semester och kom först tillbaka för sex dagar sedan. Det måste jag ha med i beräkningen när jag tar ut laget, sa Bielsa nyligen enligt Yorkshite Evening Post och fortsatte:

- Nej, jag tror inte att han kommer att vara med från start.

Publicerad 2018-08-04 kl 22:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons