Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bilden som alla Arsenalfans älskar - fem man förlänger

Foto: Arsenal.com

Här är bilden som alla Arsenalfans älskar. Fem spelare förlänger – däribland stjärnmittfältaren Jack Wilshere och underbarnet Alex Oxlade-Chamberlain.

På onsdagseftermiddagen kom glädjebeskedet från Londonklubben. En kvintett av framtidsmän har kritat sina signaturer på nya kontrakt. Det rör sig, utöver ovan nämnda duo, även om Carl Jenkinson, Kieran Gibbs och Aaron Ramsey. Samtliga är i 20-årsåldern och manager Arsene Wenger ser stor utvecklingspotential hos alla adepterna.

-Vi är väldigt glada över att få det här avklarat. Vår plan är att bygga vårt lag på lång sikt med unga talanger som stomme. Vi vill se dem utvecklas hos oss. Jack är definitivt den mest välkände av dessa herrar; han är gruppens ledare. Men de övriga fyra står också för en formidabel fotboll och vi känner oss nöjda med att knyta dem till oss, säger fransmannen till klubbens hemsida.

Men det finns mörka moln på den annars så ljusa Gunners-himlen. Fortfarande ter sig Theo Walcotts framtid som oviss och han har inte tackat ja till något nytt avtal. Däremot uppger flera medier att han satt sig vid förhandlingsbordet för första gången sedan augusti. Då avböjde 23-åringen ett avtal värt motsvarande 700 000 kronor per vecka, vilket vållade de diskussioner om ett eventuellt klubbyte som kommit att prägla hela hösten.

Enligt vad the Telegraph skriver ska det finnas en ömsesidig önskan om att fortsätta samarbetet även i Walcotts fall, men där uppges spelaren och klubben stå en bit ifrån varandra i diskussionerna. Både när det gäller de ekonomiska delarna och kring kontraktslängd och andra frågor.

Publicerad 2012-12-19 kl 16:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons