Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Bilic försvarar Mourinho: "Jag har sympati för honom"

Foto: SCANPIX

United-tränaren José Mourinho reagerade vilt och blev uppvisad på läktaren efter att Paul Pogba försökt filma sig till en frispark mot West Ham. Moståndartränaren Slaven Bilic förstår reaktionen.
- Jag har sympati för honom för från vårt håll såg det inte ut som en filmning, säger han enligt PA.

José Mourinho blev uppskickad på läktaren i den första halvleken under Manchester Uniteds möte med West Ham, och riskerar nu ytterligare straff från FA.

Anledningen är att portugisen reagerade vilt efter att Paul Pogba till synes sparkades ner, och Mourinho sparkade till en vattenflaska i frustration över utebliven frispark och gult kort till Pogba.

- Det var en mycket bra volley, faktiskt. Han skulle han träffat fel, han träffade den för bra, säger motståndartränaren Slaven Bilic skämtsamt enligt Press Association.

Bilic menar att han förstår Mourinhos starka reaktioner i situationen.

- Jag har sympati för honom för situationen med Pogba, det det var ett mycket bra beslut från domaren men från vårt håll såg det inte ut som en filmning.

- Många gånger har jag sett de där flaskorna framför mig och många gånger har jag gått fram för att slå sönder dem, men stoppat i sista sekund.

Publicerad 2016-11-30 kl 09:40

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER