Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Birmingham tvingar Larsson att stanna – men ännu har Seb inte skrivit på något

Birminghams vd säger att klubben har utnyttjat en option som förlänger Sebastian Larssons kontrakt med ett år – men själv säger spelaren till fotbollskanalen.se att han inte har skrivit på något.

Enligt Sportbladet sa Birminghams vd i ett BBC-program i går att klubben tvingar Sebastian Larsson att stanna.
– Seb Larsson har en ettårig option i sitt kontrakt och den har vi utnyttjat, sa Michael Dunford.

Men själv har Larsson inte hört något.
- Det är upp till dem eftersom det är deras option men jag har inte pratat med klubben ännu. Det måste ju alltid finnas signaturer överallt och klubben har inte pratat med mig om det och jag har inte läst om det heller, säger en lite överraskad Larsson när fotbollskanalen frågar om förlängningen.

Så du har inte skrivit på något?
- Nej, det har jag inte gjort.

Vd:n Dunford säger även att klubben fortsätter diskussioner om en kontraktsförlängning, något som alltså innebär ett längre avtal en den ettåriga förlängning optionen innebär. Men själv har Larsson inte klart för sig hur han vill göra. Och den senaste tiden petning gör det inte lättare.
- Vi har diskuterat lite grann men just för tillfället, med den situation jag är i, måste jag fundera över vad som är bäst för mig och min framtid. Sedan kan vi gå in i vidare samtal och eventuellt komma fram till någon typ av lösning.

Känner du någon stress över att det inte är klart?
- Nej, absolut inte. Jag känner att nästa kontrakt är det viktigaste i min karriär – inte minst för fotbollsbiten. Då måste jag ju verkligen fundera först och sedan får jag se var jag hamnar.

Publicerad 2010-04-10 kl 15:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons