Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Birminghams målvakt drabbad av cancer

Foto: Bildbyrån

Ann-Katrin Berger, målvakt i Birmingham i Women's Superleague, har drabbats av cancer.
Det meddelar klubben på sin hemsida.
- Klubben och laget kommer att se till att göra allt vi kan för att stötta Ann och hennes familj genom den här svåra tiden, säger managern Marc Skinner.

Birmingham ger ett jobbigt sjukdomsbesked rörande målvakten Ann-Katrin Berger. 27-åringen har efter undersökningar diagnostiserats med sköldkörtelscancer. Klubben meddelar att Berger kommer att opereras i december.

- Initialt var vi alla förkrossade över att höra nyheterna om Ann. Men när vi satte oss ner tillsammans och diskuterade situationen fick Ann nästan direkt rädslan och osäkerheten att försvinna, säger managern Marc Skinner till klubbens hemsida.

- Hon är en av de starkaste personerna jag någonsin har träffat och sättet som hon för sig på dagligen är en sann inspiration för oss alla.

Skinner säger vidare att man kommer att finnas där för Berger.

- Klubben och laget kommer att se till att göra allt vi kan för att stötta Ann och hennes familj genom den här svåra tiden. Jag har fullkomlig tilltro till att Ann kommer att besegra den här sjukdomen och sträva efter att komma tillbaka och spela och till den tidpunkten kommer hon att vara en enorm motivationsfaktor för gruppen.

Publicerad 2017-11-28 kl 20:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons