Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bjarnason hemma från Ipswich - ska på möte med Blåvitt

Elmar Bjarnason imponerade på Ipswich.
Men Blåvitt är inte uteslutet.
- Vi ska ha ett möte i december, säger agenten Magnus Agnar Magnusson till fotbollskanalen.se.

Det var för ett par veckor sedan 24-åringen fick beskedet att han inte är tilltänkt för startelvan nästa säsong. Enligt medieuppgifter vill nye tränaren Mikael Stahre varken satsa på honom, Andreas Drugge, Karl Svensson eller målvakten Marcus Sandberg.

Kort efteråt valde Bjarnason att åka på provspel i Ipswich. Den engelska klubben bjöd in islänningen som tidigare i veckan spelade en match – där han dessutom ska ha gjort bra ifrån sig.

- Det kände han själv i alla fall. Han var glad och nöjd med sin insats och det verkade som att Ipswich gillade honom också, säger agenten Magnus Agnar Magnusson till fotbollskanalen.se.

Vill de värva honom?
- Vi får se vad som händer. Hittills har vi bara talat vid som hastigast efter matchen, och jag räknar med att de kontaktar oss igen lite längre fram. För tillfället är det semester som gäller för Elmar.

Enligt Agnar Magnusson är det heller inte helt klart att Bjarnason lämnar IFK Göteborg. Den 1 december tillträder Stahre sin post och kort därpå hålls ett möte där man väntar sig svar om vad som ska ske.

- Vi har fått en del information genom tidningarna, men när vi träffar klubben efter att träningen drar igång 5 december hoppas vi att läget ska klarna.

Vad vill Bjarnason själv göra?
- Det återstår att se. Först ska han vara ledig ett tag och sedan får vi höra vad Göteborg säger också.

Publicerad 2011-11-24 kl 12:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons