POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Blackburns manager: Vi var överens med "Seb" Larsson


Blackburn hade klart med köp av Sebastian Larsson.
Då ändrade sig Birmingham.
- Vi får acceptera det, säger Blackburns manager Steve Kean.

Inför Blackburns möte med WBA bekräftade Steve Kean att han hade räknat med nyförvärvet "Seb" Larsson men att Birmingham ändrade sig.

- Vi var överens både med "Seb" Larsson och Birmingham, men så ändrade sig Birmingham och vi får acceptera det, säger Steve Kean i Supersports sändning.

Sebastian Larssons kontrakt går ut till sommaren och Birmingham skulle få runt 15 miljoner kronor för att släppa svensken i januari.
En summa som Birmingham accepterat både av Newcastle och Blackburn.

Sebastian Larsson kom dock bara överens med Blackburn och det enda som fattades var en läkarundersökning för att svensken skulle vara klar för spel i söndagens hemmamatch mot West Bromwich Albion.

"Seb" Larsson ställde in en resa till ett Nike-event i veckan för han trodde sig bli klar för ny klubb, men i stället ser det ut som om han får vara kvar våren ut. I lördagens storförlust mot Manchester United (0-5) så fick Larsson börja på bänken och kom in i 65:e minuten vid 0-4.

Larsson har inte uttalat sig men hans agent Per Jonsson har gått hårt åt klubben i olika medier, bland annat i Birmingham Mail.

- De borde skärpa sig och skaffa lite klass, säger Jonsson till tidningen och sågar alla snabba vändningar under senaste året.

Publicerad 2011-01-23 kl 19:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå