Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Blackburns unga stjärnskott på väg till Tottenham

Tottenham uppges lägga ett bud på 75 miljoner kronor för Blackburns Junior Hoilett i januari. Samtidigt ser Niko Kranjcar ut att lämna.

21-årige Junior Hoiletts kontrakt går ut efter säsongen och Goal.com uppger att Tottenham ska erbjuda Blackburn runt 75 miljoner kronor för kanadensaren i januari.

Junior Hoilett har ännu inte skrivit något nytt kontrakt med Blackburn trots att klubben uppges vilja göra stjärnskottet till sin bäst betalde spelare. Om Blackburn vill få betalt kan man tvingas sälja spelaren i januari och tidigare har Arsenal, Newcastle och Stoke kopplats med den snabbe ytterspringaren. Tottenham uppges dock ligga bäst till för att få Hoiletts namnteckning.

– Hoilett är en bra spelare. Vi inte gjort någon förfrågan, men han har varit en spännande liten spelare det här året, sa Redknapp i förra veckan enligt Goal.com.

En värvning av Junior Hoilett skulle enligt uppgift innebära att klubben gör sig av med Niko Kranjcar som deklarerat att han vill lämna för att få mer speltid. Tidigare har Roma och Sunderland visat intresse för den 27-årige kroaten.

Publicerad 2011-11-30 kl 11:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons