Blackpool tog tre viktiga poäng i galen målfest

Blackpool mot Bolton blev ett helt tokigt målkalas. Charlie Adam fick sista ordet när han pangade in 4-3 och säkrade tre oerhört viktiga poäng åt Blackpool.

Blackpool jagade viktiga poäng i bottenstriden mot ett Bolton som saknade Johan Elmander. Anfallaren kände av en skada och satt inte ens på bänken.

I den sjätte minuten tog Bolton ledningen. Veterananfallaren Kevin Davies fick bollen efter en tilltrasslad situation i hemmalagets straffområde, och placerade in bollen utom räckhåll för Gilks.

Tre minuter senare skarvades en långboll vidare mot DJ Campbell. Blackpoolanfallaren var urstark när han höll bort sin försvarare och iskallt lobbade in kvitteringsbollen. Viktigt för Blackpool!

I den artonde minuten hade Campbell en nick i ribban som studsade ner på mållinjen. Blackpoolspelarna ville ha mål, men domaren dömde helt korrekt bort målet.

I anfallet efter fick dock de orangea in ett ledningsmål. Boltonförsvaret var extremt passivt när Jason Puncheon placerade in bollen vid bortre stolpen.

Glädjen vara dock bara i fem minuter innan Matt Taylor mörchade in kvitteringen för Bolton. Strax innan halvtid gav dock måltjuven DJ Campbell Blackpool ledningen igen när han fick tån på ett Charlie Adam-inlägg.'

I början av andra halvlek kvitterade dock Bolton genom succélånet från Chelsea, Daniel Sturridge. Engelsmannen nickade in ett inlägg från nära håll.

Tio minuter senare tog dock Blackpool ledningen ÄNNU en gång. Den här gången var det Charlie Adam som pangade upp bollen i krysset. Skottens mål blev segermålet - mycket viktigt för Blackpool i botten.

Publicerad 2011-05-14 kl 15:49