Blandade betyg för Lindelöf efter självmålet: "Klumpig"

Victor Nilsson Lindelöf stod för ett självmål när Manchester United kryssade mot Everton, 1-1.
Efter matchen får svensken blandade betyg i engelska medier.
"Oklanderlig för självmålet", skriver Sky Sports.

Manchester United kom med fin form till mötet med Everton hemma på Old Trafford. Då skulle hemmalaget få en tuff match och få nöja sig med kryss, 1-1. United gick till pausvila i underläge efter att Victor Nilsson Lindelöf olyckligt styrt bollen i eget mål på en hörna. Målvakten David De Gea skulle boxa bollen men stördes och fick bara en lätt touch på bollen. Lindelöf stod vid den bortre stolpen och hann inte reagera och bollen styrdes på svenskens lår och in till 1-0. Mason Greenwood räddade sedan en poäng för hemmalaget en kvart från slutet.

Efter matchen får Victor Nilsson Lindelöf blandade betyg i engelska medier. The Independent ger svensken sju av tio, samma betyg som Luke Shaw och Aaron Wan-Bissaka samtidigt som Harry Maguire får en sexa. Samma betyg ger Daily Express till backlinjen. I Mirror så får Wan-Bissaka en sjua, Lindelöf och Maguire sexor och Shaw en femma.

Sämre betyg får Lindelöf i andra medier. Manchester Evening News ger svensken en femma i betyg, samma som Maguire och Shaw. Samtidigt får Scott McTominay och Jesse Lingard fyror i betyg.

"Kunde utan tvekan ha fått en assist med en tidig, precis passning till Marcus Rashford men drog sedan på sig onödiga frisparkar och gjorde ett klumpigt självmål", skriver tidningen om Lindelöf.

Även The Sun och Sky Sports ger en femma i betyg till Lindelöf.

"Oklanderlig för sitt självmål och hade faktiskt gjort en väldigt bra rensning till hörnan som han styrde in i mål. Utjämnade sånär matchen mitt i den andra halvleken men varnades när han hade problem med att hantera Calvert-Lewin", skriver Sky Sports.