Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Boltons manager tror att Muamba kan spela igen

Foto: Scanpix

Owen Coyle

I veckan skrevs Boltons Fabrice Muamba ut från sjukhuset. Managern Owen Coyle tror att spelaren kan komma tillbaka på plan.
–  Det skulle inte förvåna mig om han återvänder, säger Coyle.

Boltons 24-årige mittfältare Fabrice Muamba som drabbades av hjärtstillestånd under en match mot Tottenham i mars kan komma tillbaka till fotbollen.

Det säger hans manager Owen Coyle. Muamba blev i måndags utskriven från sjukhuset och tillbringar nu tid med familj och vänner och Coyle pratade med Muamba efter utskrivningen.

– Jag hade kommit tillbaka från träning och Shauna (Muambas fästmö) skickade mig ett meddelande där det stod att det fanns någon som ville prata med mig. Och när jag pratade med honom kunde jag skönja från hans röst att han befinner sig på ett bra ställe, säger Coyle enligt Sky Sports.

– Det var fantastiskt att höra från honom. Självklart är det väldigt uppmuntrande efter allt han har varit igenom. Vi har alla sett de sorgliga händelserna i Italien (fotbollsspelaren Piermario Morosinis dödsfall efter kollaps under match).

Det har spekulerats att Muamba skulle kunna vara tillbaka på en fotbollsplan inom sex månader, men Coyle vill själv inte spekulera i framtiden.

– Jag förstår att många tror att det är klart bara för att han skrivits ut från sjukhuset, att han sjunger och dansar ner för gatan, men folk måste förstå att det finns utrymme för fortsatt förbättring. Men genom att känna Fabrice och veta vilken kämpe han är skulle det inte förvåna mig att han återvänder, säger Coyle.

Publicerad 2012-04-19 kl 19:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons