POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Bomben: Owen på väg tillbaka till Liverpool

Liverpool misslyckades med att värva en anfallare innan transferfönstret stängde.
Nu uppger engelsk media att klubben vill ha Michael Owen.
- Jag blir inte klar för en ny klubb innan nästa vecka, säger han.

Efter tre säsonger i Manchester United meddelade Michael Owen, 32, i maj att föreningen inte vill ha kvar honom. Sedan dess har han varit klubblös. Nu uppger engelsk media att han kan vara på väg tillbaka till Liverpool, som han spelade för mellan 1996-2004.

ESPN skriver att Liverpool vill ha Owen på grund av att man misslyckades med att värva en anfallare innan transferfönstret stängdes. Det ryktades om att Chelseas Daniel Sturridge eller Clint Dempsey skulle ansluta till Liverpool - men det blev inget med någon av spelarna. Sturridge stannade i Chelsea och Dempsey valde Tottenham. Inte helt lyckat för Liverpool med tanke på att man lånade ut Andy Carroll till West Ham.

- Jag har pratat med några klubbar. Jag vet vilka som är intresserade, men inget kommer att bli klart innan nästa vecka. Jag har en tanke om vart jag ska gå, men jag vill inte avslöja något eftersom det fortfarande kan dyka upp andra klubbar, säger Owen enligt ESPN.

Efter att Michael Owen lämnade Liverpool 2004 har han spelat för Real Madrid, Newcastle och Manchester United. Eftersom 32-åringen är klubblös kan han skriva på för ett lag trots att transferfönstret har stängt. Tidigare har det ryktats om en övergång till Stoke.

Publicerad 2012-09-02 kl 12:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå