Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bonusen efter skrällen mot Arsenal – spelarna får resa till Las Vegas

Leyton Orient skrällde mot Arsenal och fixade en returmatch. I potten: En resa till Las Vegas.
- Killarna spelade Elvis Presleys ”Viva Las Vegas” när ordföranden kom in i omklädningsrummet, säger tränare Russel Slade.

Det var euforiska scener på Brisbane Road efter att Jonathan Tehoué kvitterade med ett riktigt klassmål. Efter matchen firade hela laget bragden tillsammans med ordförande Barry Hearn – som nu lovar spelarna en resa till Las Vegas efter säsongen.

- Vi ville åka till Vegas direkt i ett privatplan men Russell (tränaren) lät oss inte för att vi har match mot Huddersfield i helgen, sa Hearn till the Sun.

Anledningen till att Hearn är så frikostig efter det oavgjorda resultatet, är att hälften av intäkterna i returmötet på Emirates Stadium går till just Orient – ett enormt kassatillskott med tanke på hur mycket pengar Arsenal drar in på en match. Hearn var djupt tagen av resultatet efter matchen:

- Jag känner en blandning av hjärtattack och otrolig glädje. Fotboll slutar alltid i tårar, eller hur. Vi vet inte hur man ger upp i den här klubben.

Med morötter som resor till Las Vegas kanske inte det är så konstigt. Det är dock ännu oklart vad som väntar Orientspelarna om de skulle lyckas med en ännu större skräll och slå ut Arsenal på bortaplan. Om de lyckas med det – och sedan Manchester United i nästa omgång – är väl i såna fall den enda sången att spela i omklädningsrummet "Fly me to the Moon".

Publicerad 2011-02-21 kl 15:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons