Borini räddade viktig poäng för Sunderland

Sunderland är hårt pressat i botten av Premier League, men i sista minuten mot Crystal Palace ordnade Fabio Borini fram en viktig poäng för klubben.

Ett tag såg det ut att bli seger för hemmalaget på Stadium of Light, inför knappa 40 000 åskådare. Dame N'Doye satte 1-0 i första halvleken och ledningen stod sig till dess att en dryg timme spelats av matchen. Men då svarade Connor Wickham två gånger om för gästerna, genom att sätta 1-2 i 67:e, bara sex minuter efter sin kvittering.

Till sist skulle det ändå bli oavgjort, tack vare Fabio Borini som slog in 2-2 på övertid. Varken Sebastian Larsson eller Ola Toivonen fick lämna avbytarbänken trots att Sunderland gjorde tre byten.

För Aston Villa verka allt förlorat. 1-3 hemma mot Everton och efter 28 omgångar är den anrika klubben sist med 16 poäng. Det är åtta upp till säker mark där Sunderland befinner sig efter 2-2 hemma mot Crystal Palace sedan Fabio Borini kvitterat i slutminuten.