Bournemouths första seger - inhopparen Ibe hjälte

Bournemouth låg under mot Brighton och gick mot femte raka förlusten.
Då hoppade Jordon Ibe in och vände på matchen med två fantastiska framspelningar.

Bournemouths inledning på Premier League har varit blytung med fyra raka förluster. Men under fredagskvällen fick laget äntligen något att jubla över. Trots underläge hemma mot Brighton så skulle säsongens första trepoängare bärgas - efter ett strålande inhopp av Jordon Ibe.

Efter en chansfattig första halvlek hände det grejer direkt i den andra halvleken. Efter fem minuter skapade Brighton dubbla jättelägen. Först räddades hemmalaget på mållinjen och precis efter var ribban i vägen.

Målet skulle dock komma för gästerna. Pascal Gross slog ett mycket fint inlägg som Solly March kyligt nickade in 1-0 på i den 55:e minuten.

Jordon Ibe byttes sedan in för hemmalaget i den 65:e minuten - ett byte som gav utdelning direkt. Efter mindre än två minuter på planen klackade den tidigare Liverpool-spelaren snyggt fram Andrew Surman som lurade bort en försvarare och rullade in 1-1.

Bara fem minuter senare låg Ibe bakom ett nytt mål. Med en fin passning hittade han Jermain Defoe som stenhårt borrade in 2-1. Målet var anfallarens första sedan återkomsten till Bournemouth.

Ibe blev hjälte med sitt inhopp och Bournemouth vann matchen med 2-1 och tog sina tre första poäng för säsongen.