Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bråket fortsätter mellan Carew och tränaren: "Tycker att han är korkad"

John Carews storbråk med Aston Villas manager fortsätter.
- Jag tycker att han är korkad, säger Gerard Houllier.

Alltsammans började när just Houllier påpekade att om norrmannen vill stanna i klubben efter att hans kontrakt löpt ut – då gäller det att visa framfötterna. Carews svar var syrligt:

- Respektlöst. Tränaren säger att vi ska sköta sådana diskussioner internt, och så går han ut i medierna och bryter därmed sina egna regler. Det provocerar mig, sade Carew.

Nu är det Houlliers tur att gå i svaromål. Han är irriterad över forwardens öppna kritik mot hans ledarstil.

- Jag fick höra om Carews kommentarer. Jag tycker att han är korkad, hur kan han säga så? Jag saknar inte respekt för honom eller någon annan, säger Houllier till goal.com.

Tränaren hävdar att han fick frågan av en journalist om läget var rätt för Carew att visa vad han går för. Svaret blev ”ja” – vilket enligt Houllier misstolkats helt av Carew.

- Vad vill ni att jag ska säga? ”Nej, han ska inte presetera”? Såklart svarar jag ja. Jag tycker att John lever i det förflutna för tillfället. Om fansen ropar hans namn gör det mig glad, men vi måste titta på statistiken. Hur många mål han gör, hur ofta han spelar. Men jag ifrågasätter absolut inte hans kapacitet, säger Houllier.

Publicerad 2010-11-06 kl 22:48
Annons
Annons
Annons