Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bravo om första tiden i City: "Jag som är här nu - inte Joe"

Foto: Scanpix

Claudio Bravo kom till Manchester City i höstas och ersatte en stark klubbikon. Nu talar han ut om den första tiden i England. 
- Jag är här nu och Joe (Hart) är någon annanstans, säger Bravo till the Guardian. 

Pep Guardiola tog kanske sitt mest kontroversiella beslut hittills som Manchester City-tränaren när han plockade in Claudio Bravo och skeppade iväg klubbikonen Joe Hart till Torino.

Den chilenske målvakten haft mycket press på sina axlar och har också fått utstå en del kritik under hösten. Men beslutet att lämna Barcelona var inte svårt att ta.

- Det var inte svårt överhuvudtaget. Jag flyttade inte enbart för klubbens skull. Det var för min familj också. För oss var det viktigt att komma till England, lära oss ett nytt språk och lära känna en helt ny kultur, säger Claudio Bravo till the Guardian.

- Jag känner mig mer och mer bekväm i klubben för varje dag som går. Jag tror att jag har hamnat helt rätt.

Att folk runtomkring jämför honom med Hart tycker han är oundvikligt.

- Självklart kommer man alltid jämföra målvakter. Jag vet vad Joe har gjort för klubben, han hade många bra säsongen och vann väldigt mycket, säger Bravo.

- Men jag satt i samma sits när jag kom till Barcelona och ersatte Victor Valdes, en av de allra bästa målvakterna. Det är så fotbollen fungerar. Jag är här nu och Joe är någon annanstans. Man måste bara vara lugn inför sådant här och jag är en väldigt avslappnad människa. 

Publicerad 2016-12-10 kl 11:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons