Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
2v

Brighton: "Gyökeres ska ingenstans"

Foto: Bildbyrån

Viktor Gyökeres ser ut att bli kvar i Brighton.
Klubben har just nu inga planer på att låna ut honom.

Viktor Gyökeres lämnade för ett år sedan Brommapojkarna för Premier League och Brighton and Hove Albion. Där har det hittills mest blivit spel med reservlaget, men han har varit med på bänken i flera Premier League-matcher och även spelat en match för A-laget i ligacupen.

På sin hemsida, under rubriken "Gyökeres ska ingenstans", slår nu Brighton fast att svensken ska bli kvar i klubben under januarifönstret.

- Just nu är vi mer inne på att behålla honom än att skicka ut honom på lån, säger Brightons manager Chris Hughton i en kommentar på hemsidan.

Gyökeres är en del av den svenska landslagstrupp som i dag åker till Qatar på januariturné. Tidigare har Gyökeres berättat för Fotbollskanalen om tankarna att tacka ja till januariturnén.

- Det är klart att det är viktigt att vara kvar i Brighton och vara beredd om det händer något, då det är någon cupmatch och sådär som ska spelas också som man kanske kan vara tillgänglig till, men det är samtidigt ingen garanti. Nu har jag en garanti med att få vara med på januariturnén och det vore segt att tacka nej och ändå inte få spela något sedan (i England). Det kändes riskabelt att stanna och hoppas på något. Jag fokuserade dock inte så mycket på det. Jag förväntar mig inte något, sade han i december.

Publicerad 2019-01-03 kl 17:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons