Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Brittisk press sågar Hodgson: Badrumsskåpet mer välfyllt än prisskåpet

Foto: AP

Roy Hodgson har inte tackat ja till posten som engelsk förbundskapten än – men han sågas redan i brittisk press.

"Hans badrumsskåp är mer välfyllt än hans prisskåp", skriver the Times.

Det är ett av världens finaste fotbollsuppdrag – tillika ett av de mest utsatta. Sverigebekantingen Roy Hodgson har just blivit tillfrågad att ta jobbet  som engelsk förbundskpaten varvid den brittiska pressen reagerat med löpsedlar som är mer skeptiska än välkomnande. I många tidningar och på lika många webbsidor så pekas den förre MFF- och Halmstadtränaren redan ut som ett felaktigt val. Framför allt så pekar man på Hodgsons misslyckade sejour i Liverpool under förra säsongen.

Daily Mails rubrik lyder -  "Kop flop Roy is FA's choice.". The Mirror fyller på med "Oh why, oh why, oh Woy?"

The Suns krönikör Steven Howard har rubriken "After Fab (Capello)...the Drab", medan Daily Mails krönikör Martin Samuel undrar “Är det här ett jobb för "Mr Medelmåtta?"” medan John Dillon i Daily Express skriver "Inte mycket glädje i jakten på Roy Hodgson".

Brian Woolnough i Daily Star tror att förbundet kommer att få det svårt att övertyga fansen om att Hodgson är rätt val och menar att det är ett alltför säkert val istället för “den karaktär som England behöver”.

Daniel Taylor i The Guardian menar att Hodgson är en tränare som gör ett bra jobb i mindre klubbar som Fulham och West Bromwich men som aldrig bevisat något i en storklubb medan Tony Evans i The Times skriver att Hodgsons badrumsskåp är mer välfyllt än hansprisskåp.

Återstår att se om Hodgson tar jobbet - och kan motbevisa sina kritiker.

Publicerad 2012-04-30 kl 20:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons