Bröt benet - nu missar han VM

Det blir förmodligen inget VM för Evertons Bryan Oviedo.
Costa Ricanen bröt benet i lördagens FA-cupseger mot Stevenage.

I Premier League-fotbollen har Manchester City varit överlägset på hemmaplan. Men i lördagens FA-cup-möte med Championship-laget Watford fick den stjärnfyllda klubben problem.
Gästerna inledde bäst och hade redan efter 29 minuter en 2-0-ledning genom mål av Fernando Forestieri och Troy Deeney. Övertaget stod sig halvleken ut - men sedan fick Manchester City i gång sitt vägvinnande spel, mycket tack var Sergio Agüero.
Argentinaren reducerade, kvitterade och på tilläggstid skickade anfallaren in matchens sista mål som gav hemmalaget en klar seger med 4-2.
När Everton besegrade Stevenage med 4-0 skadade sig Costa Ricas landslagsspelare Bryan Oviedo svårt. Oviedo gick in hårt i en närkamp och blev liggande inför ögonen på klart illa berörda lagkamrater. Oviedo fördes till sjukhus och rapporter säger att han brutit benet på två ställen.

Oviedo tippades av många ta en plats i Costa Ricas VM-trupp till sommaren.
Tidigare under dagen tog Luis Suarez Liverpool vidare till åttondelsfinal. Med två framspelningar låg uruguayanen bakom både Victor Moses och Daniel Sturridges mål i 2-0-segern borta mot Bournemouth.
Publicerad 2014-01-25 kl 23:16