Bruce förbannad efter poängtappet: "Kan inte försvara spelarna när de ger upp"

Sunderlands manager rasar mot sina egna spelare – efter ännu en tappad ledning i Premier League.
- Jag kan inte försvara dem när de bara ger upp, säger Steve Bruce.

Mötet med Portsmouth blev det tolfte raka utan seger för Sunderland, som hade 1-0 mot ett ”Pompey” med bara tio man. Men i slutet av matchen fick först Lee Cattermole dubbelt gult kort, och sedan visades David Meyler ut – två minuter efter att han bytts in från bänken.

På övertid kunde Aruna Dindane kvittera för Portsmouth, något som gjorde Steve Bruce mäkta irriterad.

- De två utvisningarna är i mina ögon dumma. Att kalla mig besviken vore en underdrift. Det här är fjärde gången vi har haft övertaget med mindre än en minut kvar av matchen, bara för att släppa in ett sent mål. Vi måste vara mer professionella och undgå sådana här klantiga saker, säger managern.

Till saken hör att mötet mellan lagen präglades av idel konstiga situationer. Portsmouths utvisning kom efter att Darren Bent snubblat på sina egna ben i straffområdet - och Ricardo Rocha tvingades lämna planen trots att han inte var i närheten av situationen.

Publicerad 2010-02-10 kl 09:18