POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
2v

Cahill besviken på Sarri: "Svårt att respektera någon som inte visar respekt"

Foto: Bildbyrån.

Gary Cahill tog i går farväl på Stamford Bridge.
Nu riktar engelsmannen kritik mot Maurizio Sarri. 
- Det är svårt för mig att ha respekt för någon som inte har respekt för några som har vunnit med klubben, säger han till The Telegraph. 

Chelseas rutinerade försvarare Gary Cahill, 33, har ett utgående kontrakt och gjorde i går sin sista match med klubben på Stamford Bridge. Cahill, som under den här säsongen endast är noterad för åtta framträdanden, fick hoppa in i den 89:e minuten i 3-0-segern mot Watford i Premier League för att ta farväl till klubbens supportrar. 

Cahill njöt av stunden, men riktade samtidigt även kritik till tränaren Maurizio Sarri, då han bland annat är besviken över sin knappa speltid den här säsongen. 

- Det är väldigt svårt. Jag har spelat kontinuerligt under senaste sex säsongerna och jag har vunnit allt med Chelsea, så jag förväntade mig inte att få sitta på läktaren. Jag vet hur hela klubben fungerar och har en bra relation med alla spelare och ledare, men inget av det har utnyttjats, säger Cahill till The Telegraph. 

Cahill fortsätter:

- Om du inte spelar en spelare i två, tre eller fyra matcher, så behöver du inte ge en anledning till det. Men om det blir åtta eller nio matcher, så måste du förklara situationen. Vad är det som händer? Tränaren har inte gjort det. Jag ser liknande situationer med spelare som har vunnit titeln med Chelsea, inte bara jag själv, och det har inte varit rätt. 

- Jag tycker att det gör det svårt för mig att ha respekt för någon som inte har respekt för några som har vunnit med klubben. 

Maurizio Sarri bemöter Cahills kritik så här:

- Jag är ledsen, men jag känner inte till situationen. Det är inte viktigt för mig. Cahill har varit väldigt professionell under säsongen. Han spelade bara, fem, sex eller sju matcher, men han har varit väldigt viktig på träningsplanen och i omklädningsrummet, säger han enligt  Football.London och fortsätter:

- I dag (läs i går) var hans sista match för Chelsea, så det var viktigt för honom att vara på planen några minuter. Jag tycker att det var väldigt viktigt för honom och fansen. Gary har vunnit allting, så jag ville att han skulle få säga adjö till fansen, klubben och arenan.

Cahill lämnade vintern 2012 Bolton för spel i Chelsea och har varit med och vunnit två Premier League-titlar, två FA-cuptitlar, en Champions League-titel, en Europa League-titel och en ligacuptitel under sin tid i klubben. 

Publicerad 2019-05-06 kl 09:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå