Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Capello ger Rio upprättelse: "Ibland begår jag misstag"

Fabio Capello valde John Terry som kapten – utan att berätta något för företrädaren Rio Ferdinand.
– Ibland begår jag misstag, säger förbundskaptenen.

Det var förra säsongen som Chelseabacken Terry fråntogs armbindeln på grund av ett uppslitande bråk med förre landslagsmannen Wayne Bridge. Inför vårens EM-kval fick han den tillbaka – men hans vikarie Rio Ferdinand informerades aldrig om skiftet, utan fick veta det på omvägar.

Fabio Capello medger nu att han borde ha skött frågan på ett smidigare sätt, men hävdar samtidigt att han försökt få till stånd ett möte med Rio Ferdinand flera gånger.

- Jag var på plats när Manchester United mötte Marseille, och då ville jag träffa honom. Men det gick inte och jag föredrar att träffa människor direkt i stället för att prata i telefon, säger Capello.

- Jag kan förstå att han är besviken, men jag var tvungen att fatta ett beslut, fortsätter han.

Enligt Capello är det snarare Ferdinand än han själv som ska svara på frågan varför duon inte talat ut om saken tidigare.

- Jag var på läktaren, så ni får prata med honom. Men jag kommer gladeligen att diskutera med honom när vi ses inom kort.
- Jag kunde ha gjort saker bättre, men det ligger bakom oss. Jag respekterar spelarna men ibland begår jag misstag och ångrar dem, säger Capello

Publicerad 2011-03-26 kl 10:56
Annons
Annons
Annons