Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Capello: Mourinho respektlös som pratade om England-jobb

Jose Mourinho sa att han var nära att välja England. Det irriterar Fabio Capello – som menar att man inte talar om sådant.
- Jag pratar inte om andra klubbar och lag på grund av respekt för andra managers, sa han.

Real Madrids stjärntränare Jose Mourinho sa igår att han var nära att efterträda StevE McClaren 2007 som Englands förbundskapten. ”Jag var nära att skriva på”, sa Mourinho, men portugisen menade att landslagsfotboll inte var hans arena – och i stället blev det till sist Inter. Under onsdagen fick Fabio Capello, som alltså blev den som efterträdde McClaren, kommentera hur han såg på situationen att han inte var förstavalet.

- Det här är en fråga för den ordförande som valde mig, inte en fråga för mig. Det spelar ingen roll. Absolut inte. Varje gång en klubb eller ett landslag bestämmer sig för en manager, talar de med flera olika tränare. Det är normalt. Det här är inte annorlunda, sa han enligt the Guardian.

Capello verkar dock inte vara så obrydd över Mourinhos kommentar som han säger, utan tillägger sedan syrligt att han aldrig skulle tala om andra klubbar han blivit erbjuden att träna – på det sättet som Mourinho nu gjorde med England.

- Jag pratar inte om andra klubbar och lag på grund av respekt för andra managers, sa Capello, som sedan tröttnade på ämnet:

- Jag vill inte prata om det här. Jag har sagt tillräckligt.

Publicerad 2011-03-29 kl 17:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons