POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
51v

Cardiff rasande - hotar att stämma Salas agent

Foto: Bildbyrån

Cardiff är rasande på Emiliano Salas agent Willie McKay.
Nu hotar klubben med att stämma honom, rapporterar Daily Mail.

I slutet av januari försvann Emiliano Sala under en flygning mellan Nantes och Cardiff. Dryga två veckor senare bekräftades det att argentinaren hade omkommit efter att planet kraschat och i helgen begravdes han hemma i Argentina.

Strax innan Salas försvinnande hade han skrivit på för Cardiff och blev då klubbens dyraste nyförvärv genom tiderna. Övergången kostade Cardiff omkring 170 miljoner kronor – pengar som nu klubben vill undvika att betala till Nantes, som i sin tur uppges kräva pengar för övergången.

Nu kommer uppgifter från England om att Cardiff är rasande på Salas agent, Willie McKay, som ska ha trissat upp priset på anfallaren. Enligt Daily Mail hotar klubben nu att stämma McKay på alla de pengar som Sala kostade att värva för klubben.

McKay är en omtvistad agent som är känd för att vara ute efter pengar. I början av februari kom uppgifter från franska L’Equipe, som tagit del av en mejlkorrespondens mellan Sala och McKay, där agenten bland annat är tydlig med att relationen mellan argentinaren och honom själv bara är av affärsmässiga skäl, inget annat.

Publicerad 2019-02-18 kl 11:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå