Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Carew svarar på Drogbas filmingskritik: "Han får mest skäll i England"

Didier Drogba anklagar John Carew för att falla enkelt. Men norrmannen biter tillbaka.
- Det såg ut som att han skulle dö i matchen mot United, säger Carew.

Att just Drogba pekar ut någon som filmare överraskar många – ivorianen själv hör till dem som ofta beskylls för samma sak. Men Chelseaspelaren tycker att vännen Carew borde kunna utnyttja sin 193 centimeter långa kropp på ett bättre sätt i närkamperna.

- Carew är stor, men en liten knuff och han går i backen. Skillnaden är exempelvis enorm jämfört med en sådan som Wayne Rooney. Han är liten men extremt stark, det beror nog mest på kroppsbyggnaden och Rooneys låga tyngdpunkt, säger Drogba till The Times.

I norska Dagbladet svarar Carew på kritiken. Han ser det som en komplimang att Drogba pikar just honom. Det måste, anser Carew, betyda att han hör till Premier Leagues mer framträdande spelare.

Samtidigt konstaterar Aston Villa-strikern:

- Didier är den i England som får mest skäll för filmningar. Jag har mobbat honom mycket för att ramlar lätt.

Carew lyfter fram en situation i matchen mellan Manchester United och Chelsea för att illustrera vad han menar. Då for Drogba i gräset efter en tackling från Jonny Evans.

- Det såg ut som att han skulle dö eller just hade fått en elchock. Jag blev nästan bekymrad, säger Carew till Dagbladet.

Men domaren svarade på händelsen med att dela ut gult kort – till just Drogba. Carew hävdar att han själv - tvärtemot Drogbas åsikter – aldrig filmar på planen.

- Jag är en eländig skådespelare och för gammal för att lära mig nu.

Publicerad 2009-11-14 kl 17:23
Annons
Annons
Annons