POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
11å

Carragher sågar Svennis: ”Mer playboy än manager”

Liverpools backklippa Jamie Carragher sågar Sven-Göran Eriksson i sin nya självbiografi.
”Jag förstod aldrig om han var en internationell playboy eller internationell manager, men jag vet vad han var bäst som”, skriver Carragher.

Mer playboy än manager – så beskriver Jamie Carragher sin förre förbundskapten Sven-Göran Eriksson. Liverpoolbacken berättar också om hur Svennis satte regler angående spelarnas kontakt med kvinnor.

”Innan en av de tidiga VM-kvalmatcherna spred sig rykten om att tjejer hade kommit in på hotellet och gett spelare inför-matchen-underhållning”, skriver han och fortsätter:

”Eriksson samlade oss för vad vi trodde skulle bli en kraftig varning, istället gav han oss några faderliga råd. Det är ingen idé att har tjejer på hotellet, sa han. Om du ser någon som du gillar, ta hennes telefonnummer och bestäm möte hemma hos henne efter matchen. Då har vi inga problem.”

Carragher skickar också en känga till Tord Grip, rörande när England slogs ut av Portugal i VM.
”När jag frågade varför jag valdes för att ta en straff förklarade han att jag gjorde det så bra i Champions League-finalen. Jag har sett vår straffläggning från Istanbul tusentals gånger sedan 2005 och jag kan fortfarande inte minnas att jag slog någon straff.”

”Det är skrämmande att tänka att Englands assisterande manager kan vara så dåligt informerad.”

Publicerad 2008-09-03 kl 16:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå