Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Carragher sätter Suarez på plats: "Uppför dig ordentligt"

Foto: AP

Luis Suarez vill lämna Liverpool och får fler och fler fiender.
Nu ryter Jamie Carragher ifrån.
- Uppför dig ordentligt, dundrar Liverpool-legendaren.

Luis Suarez vill lämna Liverpool för Arsenal trots att han har tre år kvar på sitt kontrakt. I tisdags gick anfallaren ut i media och hävdade att Brendan Rodgers lovat honom att han ska få lämna, något som managern inte håller med om. Lagkamrater och fans har tröttnat på sin stjärna och nu går även Jamie Carragher ut i media och ryter ifrån.

- Jag känner Luis och har spelat med honom under de senaste säsongerna och han är en krigare. Han är en kämpe på planen och på alla träningar. Han missar aldrig en träning. Men jag var på fredagens träning, innan Gerrards testimonial och det var inte den Luis Suarez som jag har känt. Jag tycker att det är helt rätt av Brendan Rodgers att han har tagit bort honom från gruppen eftersom ingen spelare är större än laget eller truppen, säger Carragher till Sky Sports.

I maj la Jamie Carragher skorna på hyllan efter att ha spelat i Liverpool under hela sin karriär. Om han hade varit kvar i omklädningsrummet hade han sagt så här till Suarez:

- Uppför dig ordentligt. Du kan inte få det så som du vill ha det och det kan inte accepteras. Du kan inte alltid få som du vill, säger Carragher och fortsätter:

- Liverpool måste tänka på sitt bästa. Arsenal är en stor rival i kampen om de fyra första platserna i Premier League. Om han hade velat gå någon annanstans så hade det kanske inte blivit en så stor sak, då hade kanske Liverpool accepterat en övergång.

- Han kan inte hålla på som han gör. Brendan Rodgers har gått ut och sagt att ingen är större än klubben och det är helt rätt. Om Suarez är ett störningsmoment för de andra spelarna så måste han tas bort från gruppen. Han är avstängd från de första matcherna och Liverpool måste fokusera på att få saker och ting på plats till premiären mot Stoke.

Publicerad 2013-08-08 kl 20:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons