Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Carragher: "Simeone passar inte i engelska storklubbar"

Foto: Scanpix

Enligt den förre engelske landslagsbacken, Jamie Carragher, passar Diego Simeones typ av fotboll inte in på engelska toppklubbar som Arsenal, Manchester United eller Manchester City.

Diego Simeone har nyligen förlängt sitt kontrakt med Atletico Madrid vilket minskat ryktena om att han skulle ta över en klubb i Premier League i sommar.

Men enligt den förre engelske landslagsförsvararen, Jamie Carragher, är det kanske ingen toppklubb i England som skulle vilja ha honom.


"Älskar Simeone"
Efter matchen mot Real Madrid igår uttryckte Carragher först och främst sin beundran för Diego Simeone.

- Jag älskar att se på Simeone vid sidlinjen. Jag älskar att se hans lag spela, deras arbetsinsats och deras inställning, sa Carragher i Sky Sports studio efter matchen.

Men den förre Liverpool-försvararen menar att Diego Simeones spelstil inte skulle passa in hos de flesta av toppklubbarna i Premier League.

- Det finns inte en chans att topplag som Arsenal, Manchester United eller Manchester City skulle vilja spela på det sättet som Atletico gör, menar Carrager.

Vill inte klanka ner
Carragher var noga med att poängtera att han inte ville klanka ner på Atletico Madrid-tränaren.

- Det han har gjort är fantastiskt, jag klankar inte ner det minsta på honom eller hans resultat eftersom jag beundrar honom så mycket, sa Carragher.

Simeone skrev nyligen på ett kontrakt med Atletico Madrid som sträcker sig fram till 2020.

Publicerad 2015-04-23 kl 11:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons