POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Carroll tror på mål snart: "Suarez kommer förmodligen att passa fram"

Liverpools storvärvning Andy Carroll tror sig snart näta första gången för sitt nya lag - med hjälp av Luis Suarez.
- Han kommer förmodligen att passa fram, säger Carroll.

För en dryg vecka sedan gjorde Andy Carroll mål för England mot Ghana. Det var anfallarens första balja på länge - en skada har hållt honom borta från spel.

Ännu har Carroll inte gjort mål för sin nya klubb Liverpool, dit han köptes för drygt 370 miljoner kronor från Newcastle när transferfönstret var öppet i vintras. Han hoppas dock få trycka dit ett mål snart.

- Det var härligt att göra mål igen efter en lång skadeperiod. Det jag väntar på nu är ett mål för Liverpool. Det kommer bli härligt eftersom jag redan har fått en bra mottagande från fansen utan att göra mål. Nu längtar jag efter att näta och göra alla glada, säger han enligt Daily Post.

Carroll är optimistisk inför samarbetet med Luis Suarez, Pools andra anfallsförvärv. Uruguayanen har redan nätat två gånger för klubben.

- Vi kommer att lära oss varandras rörelser när vi tränar och spelar tillsammans. Jag är säker på att vi kan göra mål för klubben. Jag hoppas att jag gör mål när som helst, och förmodligen kommer han att passa fram.

Publicerad 2011-04-07 kl 15:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå