Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Cavani stöder Suarez - syrliga piken till Liverpool

Foto: Fernando Llano, AP/Scanpix

Luis Suarez och Edinson Cavani.

Edinson Cavani stöder sin landsman Luis Suarez i konflikten med Liverpool och skickar en vass hälsning till Liverpools tränare, Brendan Rodgers.

– Liverpools tränare kan prata om lojalitet och respektlöshet, men han behöver nog kolla upp vad orden betyder, säger Cavani till The Sun.

Luis Suarez situation i Liverpool har blivit en av de hetaste nyheterna i England, i tuff konkurrens av Wayne Rooneys liknande situation i Manchester United.

Nu får uruguayanen stöd från sin landsman, Edinson Cavani. Anfallsstjärnan går hårt åt Liverpools agerande och uttalanden om att Suarez varit respektlös mot klubben.

– Liverpools tränare kan prata om lojalitet och respektlöshet, men han behöver nog kolla upp vad orden betyder, säger Cavani till The Sun.

Bakgrunden till konflikten är att Suarez varit öppen med att han vill lämna klubben för att gå till en klubb som spelar i Champions League. Nu handlar det inte om vilken klubb som helst, utan Liverpools konkurrent Arsenal. Suarez har bland annat hävdat att det finns en klausul i hans kontrakt som gör att han får lämna klubben om en Champions League-klubb lägger ett tillräckligt högt bud.

Liverpool har i sin tur förnekat att en sådan klausul finns och anklagat Suarez för att vara respektlös och att han vänder sig emot en klubb som alltid stöttat honom. Cavani anser dock inte att Suarez betett sig illa mot klubben.

–Luis hade chansen att gå till Juventus förra året, de som senare vann Serie A. Men han valde att stanna i Liverpool. Det är lojalitet. Jag har känt till hans överenskommelse med Liverpool och att han skulle lämna om klubben inte tog sig till Champions League, säger Cavani.

Publicerad 2013-08-12 kl 14:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons