POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Cech: Vi har övertaget på Manchester United

Petr Cech är övertygad om Chelseas överlägsenhet. Mot Manchester United har man övertaget.
- Vårt facit mot Manchester United är väldigt bra de sista åren, säger han enligt the Guardian.

Manchester United har inte vunnit borta mot Chelsea på nästan nio år och förlorade rätt nyligen på Stamford Bridge. Inför den prestigetunga Champions League-kvartsfinalen mellan de två tungviktarna, menar Petr Cech att Chelsea har ett övertag – trots att ligger klart efter i ligan.

- Vi går ändå in i matchen med självförtroende, eftersom vårt facit mot Manchester United är väldigt bra de sista åren, speciellt på hemmaplan. Vi tror att det kan vara en fördel att börja på hemmaplan, och om vi får ett bra resultat har vi ett väldigt bra läge när vi åker till Old Trafford.

Chelsea och United gjorde ju annars upp i finalen av turneringen 2008 i Moskva. Då vann Manchester-laget efter att John Terry halkat när han skulle slå in den avgörande straffen – och en miss av Anelka i straffläggningen gjorde att Chelsea förlorade.

- Moskva är tre år bak i tiden nu. Jag tycker att de vann matchen, eller egentligen vann de inte. De hade mer tur än oss på straffarna. Men det som har hänt det har hänt. Vi ser framåt och vi hoppas att vi går vidare den här gången.

Publicerad 2011-04-04 kl 09:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå