Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Chanko hoppas på arabland: "Dyker något upp tar jag cykeln dit direkt"

Lolo Chanko vill lämna Ålborg i sommar.
Allra helst för ett arabland.
- Dyker det upp något cyklar jag dit direkt, säger han till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen tidigare rapporterat var den gamle innermittfältaren skadedrabbad under hela förra säsongen – vilket sakta men säkert drev ut honom ur startelvan. Nu är Chanko tillbaka i fullfjädrad form och på träningarna går han för hundra procent.

Men i matchsammanhang är det värre. 31-åringen medger att han tappat i slagstyrka på grund av bristande speltid, och nu ser det ut som att flera andra går före i kampen om platserna centralt på mittfältet.

- Jag kommer att få spela ytter, om något, verkar det som, säger Chanko som är långt ifrån belåten med situationen han hamnat i.

- Det är centralt jag hör hemma. Där kommer jag bäst till min rätt i spelet och har mycket boll att jobba med.

Han har diskuterat situationen med tränaren och ledningen, och gjort klart att en flytt känns som det bästa alternativet. Chankos agent är satt i arbete med att hitta en ny klubb – och företrädesvis pågår letandet i och kring de arabiska länderna.

- Jag har hoppats att hitta något i sommar, i Qatar eller något av emiraten. Men det har varit svårt för mig. Händer ingenting blir det tungt, men jag försöker att inte tänka på det. Nu borrar jag bara ned huvudet och fokuserar på Ålborg, säger Chanko.

Men du hoppas fortfarande på en lösning någon annanstans?
- Absolut. Dyker det upp något tar jag cykeln dit direkt (skratt).

Som fotbollskanalen skrivit i tidigare artiklar kan Chanko även tänka sig en återkomst till Sverige. Då handlar det främst om Hammarby eller Syrianska.

- Men jag vill inte ännu, det är för tidigt, säger han.

Publicerad 2011-08-20 kl 16:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons